Yalancı dizisi bitiyor mu, ne zaman? Yalancı final mi yapacak?

Show TV'nin yine sezon için uzun süre hazırlıklarını sürdürdüğü ve rol aldıkları yapımlardaki performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çeken Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu'nun rol aldıkları Yalancı dizisinin akıbeti belli oldu. Tüm dizi takipçileri Yalancı dizisi bitiyor mu? Yalancı final mi yapacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Show TV'nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı'nın akıbeti belli oldu. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu'nun rol aldıkları Yalancı isimli dizi için ne yazık ki final kararı çıktı. Tüm dizi takipçileri Yalancı dizisi bitiyor mu? Yalancı final mi yapacak? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

YALANCI DİZİSİ BİTİYOR MU?

Yalancı dizisi için Show TV kararını verdi. Yalancı dizisi bugüne kadar 8 bölüm yayınlandı 10. bölümde ise ekrana veda edecek. Yalancı dizisinin 9. bölümü 16 Kasım salı akşamı yayınlanacak. Final bölümü ise 23 Kasım salı akşamı ekranda olacak.

YALANCI KONUSU NEDİR?

Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir'in (Salih Bademci) masum gibi görünen bir akşam yemeği sonrasında hayatları altüst oluyor. İki taraf da yaşanan geceye dair farklı şeyler anlatıyor. Kim yalancı? İşte bu sorunun yanıtı büyük bir merak konusu oluyor.

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Evet! Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

YALANCI HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Yalancı dizisi, İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanmıştır. İlk sezonu 6 bölüm, ikinci sezonu da 6 bölümden oluşmaktadır. Liar dizisinin konusu ise şu şekilde; Laura adında bir öğretmen, ilişkisini yeni bitirmiştir. Dul bir cerrahla randevulaşıp buluşur, ertesi gün neler yaşadığını hatırlamayan Laura, bir şeylerin ters gittiğini anlamıştır. Tecavüze mi uğramıştır, yoksa buluştuğu doktor suçsuz mudur?