Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Yakamoz S-245 konusu nedir, oyuncuları kimler? Yakamoz S-245 Netflix'e geldi mi, saat kaçta yayınlanacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Netflix dizisi Yakamoz S-245 için yayın tarihi geldi çattı. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin konusu da dikkat çekiyor. Netflix kullanıcıları ''Yakamoz S-245 Netflix'e geldi mi, saat kaçta yayınlanacak? Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Yakamoz S-245 konusu nedir, oyuncuları kimler?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

Bir Netflix yerli dizisi olan YakaS-245 bugün başlıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Tolga Karaçelik, senaristliğini ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak üstleniyor. Peki, YakaS-245 Netflix'e geldi mi, saat kaçta yayınlanacak? Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi YakaS-245 konusu nedir, oyuncuları kimler?

YAKAMOZ S-245 NETFLİX'E GELDİ Mİ?

YakaS-245 dizisinin 20 Nisan'da yayınlanacağı duyurulmuştu. Dizi bugün kullanıcıların erişimine açıldı.

YAKAMOZ S-245 NASIL İZLENİR?

YakaS-245 dizisini izlemek için Netflix'e üye olmak gerekiyor. Netflix üyeliği olanlar ise kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra anasayfada gözükecek olan diziyi izleyebilirler.

YAKAMOZ S-245 KONUSU VE OYUNCULARI

Bilim Kurgu dizisi olan YakaS-245'te denizaltı ile yürütülen bir araştırmaya katılan deniz biyoloğu Arman, Dünya'yı altüst eden bir felaketin ardından mürettebatıyla birlikte ölüm kalım mücadelesi verir.

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Jerry Hoffmann, Ece Çeşmioğlu, Ecem Uzun, Ertan Saban, Alper Saldıran, Selçuk Yöntem, Hakan Salınmış, Onur Ünsal ve Serkan Uzuner gibi isimler bulunuyor.