Yağmur Banda kimdir, Survivor'dan elendi mi? Survivor Yağmur kim, kaç yaşında, nereli?

Yağmur Banda, 18 NİSAN 2022 tarihli Survivor son bölümünde elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'da eleme adayı Yağmur Banda'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden yarışmacının bu hafta yarışmaya veda edeceği üzerine hakkında çıkan söylentiler ile birlikte takipçileri meraklandıran ''Survivor Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?'' soruların yanıtlarına ilişkin detayları bu haberimizde derledik.

Yağmur Banda, bu hafta Survivor 2022 All Star'da eleme adayları arasında yer alması ile birlikte gündemde merak edilen isimler arasında yerini aldı. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da ekrana gelen 18 Nisan 2022 tarihli son bölümünde potaya ismi yazılan Yağmur Banda elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli? soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte Yağmur Banda ile ilgili merak edilenler..

SURVİVOR YAĞMUR SURVİVOR'DAN ELENDİ Mİ?

Yağmur Banda, 19 Nisan Salı günü düzenlenen SMS oylaması ile yarışmadan elendi.

SURVİVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Survivor 2022 All Star'da yarışacak olan Yağmur Banda, 1998 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen sporda deneyimli ve başarılıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Taekwondo takımında yer almaktadır. Yağmur Banda'nın en büyük başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Taekwondo Türkiye şampiyonluğudur.

Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla uğraşan yarışmacı özellikle yüzme sporunda beceri sahibidir. 2006 yılıda Taekwondoya başlayan Yağmur Banda 11 yıldır bu spor ile uğraşmaktadır.

YAĞMUR BANDA'NIN INSTAGRAM HESABI NE?

Survivor 2022'de Gönüllüler takımında yer alan Yağmur Banda, Instagram'da "yagmurbanda" kullanıcı adıyla yer alıyor. Ve şu an 123 bin takipçisi bulunuyor.