Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında? Survivor All-Star Yağmur Banda nereli?

Survivor Yağmur Banda, 2022 Survivor All-Star'a dahil oldu. İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. Bölükbaşı'nın yerine yarışmaya yedeklerden Yağmur Banda dahil oldu. Peki, Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında? Survivor All-Star Yağmur Banda nereli? İşte merak edilenler...

15 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanacak Survivor All-Star Ünlüller - Gönüllüler'in çekimleri başladı. İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. Bölükbaşı'nın yerine yarışmaya yedeklerden Yağmur Banda dahil oldu. Haberi görenler Yağmur ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında? Survivor All-Star Yağmur Banda nereli?

SURVIVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Yağmur Banda, Survivor 2018 kadrosunda yer aldı. 2022'de de Survivor Gönüller takımı yarışmacılarından biri olan Yağmur Banda'nın tekvando da Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok defa 2.lik ve 3.lük dereceleri var. 1998 doğumlu Yağmur Banda Tekvando sporuna 2006 yılında başlamış ve 11 yıl boyunca bu sporu devam ettirmiştir.

Yağmur Banda'nın en büyük başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Tekvando Türkiye şampiyonluğudur.

Yağmur Banda, İzmir'de dünyaya gelmiş ve İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusudur. Genç yaşına rağmen sporda deneyimli ve başarılıdır.