Venüs Retrosunda neler olacak, ne zaman bitiyor? Venüs Retrosu ne zaman başlayacak, etkisi nedir?

Venüs, neyi sevdiğinizi bulmakta ısrar edeceği ve hayatınızı maksimum fayda ile dengeye getireceği anlamına gelir. Şimdi Oğlak burcunda büyük para, kontrol ve dönüşüm gezegeni olan Pluto var, bu da geriye giden yolu sırasında Venüs'ün Plüton'u ve diğer gezegenleri (Merkür, Mars ve Güneş) birkaç kez ''bağlayacağı'' anlamına geliyor. Peki Venüs Retrosu ne zaman başlayacak, etkisi nedir? Venüs Retrosunda neler olacak, ne zaman bitiyor?

Rahatlığın, paranın, ilişkilerin, sevginin ve neşenin gezegeni Venüs, Aralık ayının sonlarına doğru geri hareketine dönüşüyor ve ocak ayının sonlarına kadara Oğlak burcunda hareket edecek, ancak Venüs'ün "belirsizliğinin" gölge dönemi Mart ayına kadar sürecek. Söz konusu internet aramalarında "Venüs Retrosu ne zaman başlayacak, etkisi nedir? Venüs Retrosunda neler olacak, ne zaman bitiyor?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

"Merkür retrosu" zaten felaketin istikrarlı bir eş anlamlısı ve tüm gecikmiş vakalar, gecikmeler veya başarısız müzakereler için evrensel bir mazeret haline geldi. Peki ya Venüs Retrosu? Ya aşk gezegeni geriye doğru hareket etmeye başlarsa?

Astrolojiye ilgi duyan kişiler retro tarihlerine yoğunlaştı. Venüs Retrosu yakın zaman sonra başlayacak. Venüs'ün geri hareket ettiği dönemler, sevgi-aşk-ilişki konularının sorgulandığı ve sorguladıkça da kafanın daha karıştığı bir dönemdir.

Venüs, temel anlamda sevgi ihtiyacını ve bunu nasıl karşıladığımızla ilgilidir. Venüs mutluluk, keyif veren konular, ilişkiler, ufak kazançlar ile ilişkilendirilir. Venüs'ün bu seferki geri hareketi sene sonuna denk geliyor.

VENÜS RETROSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK, NE ZAMAN BİTECEK?

Venüs Retrosu, 19 Aralıkta oğlak burcunda başlayacak ve 29 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek.

Venüs yaklaşık olarak her 1,5 yılda bir (veya 18 ayda bir) tersine dönmeye başlar ve genellikle artı/eksi 40 gün sürer. Bu sefer bu dönem iki yıllık "geçiş" ile çakışıyor: 2021 ve 2022. Venüs retrosu 19 Aralık 2021'de başlayacak ve 29 Ocak 2022'ye kadar 42 gün sürecek. Ve gezegenin kendisi Dünya'ya daha yakın olduğu için , o zaman bu astrolojik fenomenin etkisi çok daha yoğundur.

VENÜS RETROSU ETKİLERİ NELERDİR?

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Venüs Retrosu hakkında şunları söylüyor;

"Bu dönem eski sevgililer bol bol hortlayıp aklınızı karıştırabilir, ayrıldıklarınız yeniden sizlerle temasa geçebilir. Büyük maddi yatırımlar yapmak için pek uygun bir süreç değildir, kar edeceğim derken zararla karşılaşabilirsiniz, koşullar şartlar her an değişebilir

Estetik gibi vücudunuzda önemli değişimler yapmak için uygun dönem değildir, dudaklarınızı yaptırıcam derken burnunuzdan olmayın sonra.

İlişkilerde yanlış anlamalar, dedikodular ve gereksiz kıskançlıklar yüzünden canınız sıkılabilir dikkatli olun, dolduruşa gelmeyin. Evlilik, söz, nişan gibi aktiviteler için uygun zaman değildir."

Tahmin edebileceğiniz gibi, Venus Retrosu eski sevgililerinizi neşeyle hayatınıza geri getiriyor. Ancak bu, eski duyguları yenilemek ve romanı revize etmek için değil, nihayet eski yanlış anlamalarla, problemlerle başa çıkmak ve hatta belki de özür dilemek için gereklidir. Size tavsiyemiz: Bu insanların neden eski sevgili olduklarını hatırlayın!

Bu gerilemeyi ciddi duygusal kayıplar olmadan atlatmak için, bu dönemde aşkla ilgili dürtüsel veya nihai kararlar vermemeye kendinize söz verin.