Vefalı çıktı... Arda Kural'dan Ece Erken açıklaması: Hastanede sadece o ziyaret etti

Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren ve geride bırakan Arda Kural verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emret Komutanım'daki rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan'a sitem eden Arda Kural, Ece Erken açıklamasıyla dikkat çekti. Kural, ''Ece Erken'i çok severim. Beni hastanede ziyaret eden tek kişi. Ece bir tanedir'' dedi.

2000'li yılların en popüler isimlerinden olan ekranların aranılan yüzü Arda Kural, yaşadığı psikolojik sıkıntıları nedeniyle zor günler geçirdi. Uzun bir zamanın ardından ilk kez konuşan Kural, HaberTürk'e özel açıklamalarda bulundu.

Arda Kural, Ece Erken'le ilgili yaptığı itirafla adından söz ettirdi. Kural, şunları söyledi: "Kendi içimde çözebileceğim bir problemim vardı. Şu dönemde ise konuştuğum bir kişi yok. Ama Ece Erken'i çok severim. Beni hastanede ziyaret eden tek kişi. Ece bir tanedir"

Bir dönem rol aldığı Emret Komutanım dizisindeki arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunan Arda Kural, şunları söyledi:

"Mustafa Altıoklar dizide beni öne geçirmek istiyordu. Sarp kıskanıyordu. Beni o dönem çekemediklerini düşünüyorum. Sette, ezmeye çalışmalar ve akıl oyunları yaşandı. Yani benden rol çalmaya çalıştılar. 'Ben de sizden daha fazlayım' gibi garip tavırlara girmedim. Hiçbir zaman unutamayacağım. Sette beni yalnız bıraktılar. Zaten benim hayata karşı rahatsızlıklarımdan biri de orada başladı. Kıskanmayı anlarım ama göz göre göre sindirme politikası çok yanlıştı."

Arda Kural, hastalığı ile bilinen yanlışı da düzeltti. Kural, "Yazılanlar gibi şizofren değil, psikozdum. Hastane iyi geldi tabi. Çok korkulacak bir şey değil. Duygusal bir yapım vardı, içimde çözemediğim problemleri çözmeye yardımcı oldu. Kendimi bulabildim, memnunum" dedi.

Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkında yıllar sonra gelen açıklama: Beni çekemediler