Vatandaştan İBB'ye isyan: 16 milyon İstanbullu sayenizde perişan

16 milyon sayenizde perişan oluyor. İstanbul'da arızalanan metrobüs nedeniyle seferler durdu, duraklarda izdiham yaşandı. Metrodaki arıza nedeniyle vatandaş tünelde yürümek zorunda kalırken, İETT kazalarına da yenileri eklendi.

İstanbul'da dün Küçükçekmece durağına yakın noktada bir metrobüs arızalanınca iki yönde uzun araç kuyruğu oluştu. Yenibosna durağındaki yoğunluk artınca çok sayıda vatandaş metrobüs yoluna girerek gelecek aracı bekledi. Sosyal medyada bir kullanıcı, Yenibosna metrobüs durağındaki kalabalığın fotoğrafını paylaşarak, "Türkiye'nin en yüksek toplu taşıma ücretini ödeyen İstanbullular, Yenibosna metrobüs durağında meydana gelen araç arızası nedeniyle işlerine ve okullarına gidemiyor. 16 milyon İstanbullu sayenizde perişan oluyor" yazarak sitem etti. 19 Nisan'da da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı bir haftalık metrobüs aracının arızalanması tepki çekmişti.

Arızalanan metrobüs nedeniyle seferler aksadı. Yenibosna durağına sığmayan yolcular, yola inip dakikalarca araç gelmesini bekledi.

METROBÜS ARIZA YAPINCA BİZ...

DENİZ TAKSİ SÜRÜKLENİNCE BİZ... METRO BOZULUNCA BİZ...

KARADA DA DENİZDE DE ÇİLE

Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattında arıza meydana geldi. Vatandaşlar metrodan inerek tünellerde yürümek zorunda kaldı. Metro seferleri bir süre sonra normale döndü. İBB'ye ait bir deniz taksi de denizin ortasında arızalandı. Deniz taksinin sürüklendiği ve yolcuların kurtarılmayı beklediği görüldü.