Sadece üstün zekalılar saniyesinde görebiliyor! Ustaca saklanmış tropikal meyveyi bulanın IQ puanı 121'i gösteriyor!

Optik illüzyonlardaki gizli alanları bulma zorluklarıyla mücadele etmeye yedi herkesin hoşuna gidiyor. Bu illüzyonlar son dönemde o kadar popüler oldu ki sosyal medyada da çok konuşuluyor. ayıların içlerinde gizlenmiş 3 hindistan cevizi isimli görsel son dönemdeki dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Verilen bilgilere göre, 8 kişinin saklı 3 hindistan cevizini bulan insanların IQ'sunun yüksek olduğu söyleniyor. Şimdi hep birlikte gizli olan tropikal meyveyi aramaya başlamalısın.

Optik illüzyon görselleri sosyal medya viral olmaya devam ediyor. Bunun son örnekleri ise ayıların gizlice gizlenmiş 3 hindistan cevizi isimli resim oldu. Aşağıdaki yer alan resmi ayrıntılı bir şekilde birliklerin ayılarının arasında saklanan 3 gizli hindistan cevizi gövdesini görüyor. Testi hazırlayan kişi gizlenmiş olan cisimleri 8 saniye içinde bulamayacağınızı iddia ediyor.

3 TROPİKAL MEYVEYİ BULMALISINIZ

Paylaşımda çok az kişinin 3 gizli meyveyi buldukları söyleniyor. Hemen şimdi aşağıdaki resme bir göz atın.

SÜRENİZ BAŞLADI

Bu görüntü, kullanıcı görüntüdeki gizli hayvanı veya nesneyi zorlayan ve optik illüzyon yaratmada usta olan Gergely Dudás tarafından hazırlanmıştır.

AYILARIN İÇERİSİNDE GİZLENDİ

Başlangıç ta bu resimde tek bir yerde toplanmış birçok ayı olduğunu görebilirsiniz. Bu ayılar kahverengi ayılar, beyaz ayılar veya kutup ayıları gibi farklı renkler ve renkli ayılar.

Ayrıca bu görüntüde ara sıra panda ayısını da görün. Ancak, gerçekten bulmak için gereken şey, ayılar grubu arasında düzgün bir şekilde saklanan 3 gizli Hindistancevizi.

Sadece olağanüstü gözlemlere sahip olanlar rekor süreyi geçebilecekler. Kim bilir, belki de o kişi siz olabilirsiniz.

KIRMIZI ÇEMBERLE GÖSTERDİK

Hindistan kütlesinin nerede saklandığını bilmek ister misiniz? Hemen aşağıdaki çözüme geçelim.