Ünlü güzeller Eda Ece, Ebru Şahin, Müge Boz, İlayda Akdoğan ve Simay Barlas basketbol sahalarına gönül koydular

Televizyon ve sinema dünyasının önde gelen isimleri Eda Ece, Ebru Şahin, Müge Boz, İlayda Akdoğan ve Simay Barlas basketbol sahalarına gönül koydular.

RECEP ASLAN

Eskiden futbolcu-oyuncu aşkı konuşulurken, şimdi futbolcuların yerine basketbolcular almış durumda. Son zamanlarda basketbolcu yıldızlarla yaşadıkları aşklarla gazete sayfalarını süsleyen oyuncular, evlilik yolunda beraberlik yaşıyor. 

'Hercai' dizisinde rol alan Ebru Şahin, gönlünü NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’da forma giyen Cedi Osman’a kaptırdı. Yaklaşık 1 aydır sevgili olan çift, aşklarını Ege’nin incisi Çeşme sahillerinde doyasıya yaşadı.

'Yasak Elma' dizisinde oynayan Eda Ece, yaklaşık 1,5 yıldır Anadolu Efes basketbol takımda oynayan Buğrahan Tuncer ile beraber... 

Son olarak 'Arka Sokaklar' dizisinde oynayan Müge Boz, Galatasaray Doğa Sigorta basketbol takımda oynayan Caner Erdeniz ile evlendi. Çiftin Vina adında 8 aylık bir kızı var.

‘Masallardan Geriye Kalan’ adlı sinema filmde rol alan genç oyuncu İlayda Akdoğan, Shahrdari Gorgan takımında oynayan İranlı Roham Kabir'le bir süredir birliktelik yaşıyor. 

'Zalim İstanbul' dizisinde oynayan genç oyuncu Simay Barlas, gönlünü Pınar Karşıyaka’da oynayan Onuralp Bitim’e kaptırdı. Çift, bir dargın bir barışık ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyor.