Üç Kuruş 2. bölüm full izle tek parça! Üç Kuruş son bölüm izle kesintisiz!

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş dün akşam 2. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Üç Kuruş ilk bölümüyle reyting listesine iyi bir giriş yapmışt. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı dizide bu hafta yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde; Kartal, Efe'nin anlaşma teklifini kabul etmese de Efe katili bulabilmek için birlikte çalışmaları gerektiğinden emindir...

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Üç Kuruş dizisi bu akşam 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Mafya ve polis arasında yaşanan olayları ekrana taşıyan Üç Kuruş heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicisine keyif dolu dakikalar yaşatacak. Dizinin yeni bölümünde; Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih'le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar'da arar...

ÜÇ KURUŞ 2. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA!

ÜÇ KURUŞ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kartal, Efe'nin anlaşma teklifini kabul etmese de Efe katili bulabilmek için birlikte çalışmaları gerektiğinden emindir.

Kartal, Efe'den kurtulmaya çalışırken, Mesut'a verdiği zararın bedelini beklemediği kadar ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır.

Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih'le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar'da arar. Cinayetlerin üzerindeki gizem perdesi biraz olsun aralanınca, Kartal bu defa, Efe'nin teklifini yeniden düşünmek zorunda kalır.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.