Üç Kız Kardeş Türkan kimdir? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

İclal Aydın'ın aynı isimli kitabının dizisi bu akşam başlıyor. Birbirine çok düşkün üç kız kardeşin hikayesini ekrana taşıyan Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya, Türkan Karakterini canlandıracak. Peki, Üç Kız Kardeş Türkan kimdir? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler...

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Üç Kız Kardeş bu akşam başlıyor. İclal Aydın'ın aynı isimli kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan Karakterini canlandıracak Özgü Kaya ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Üç Kız Kardeş Türkan kimdir? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

ÜÇ KIZ KARDEŞ TÜRKAN KİMDİR?

Türkan, peri masalı içindeki bir Külkedisi, masalsı şatoya kapatılmış bir Rapunzel... Hayatı dışardan masal alemi gibi görünse de kapalı kapıların arkasında sadece Türkan'ın gözyaşları vardır. Türkan, güzelliği dışında hiçbir meziyete sahip olmadığını düşünmüştür hep. Öyle olmasa annesi onu sadece "güzelim" diye sevmezdi. Ailenin ilk göz ağrısı olan Türkan her zaman annesinin güzel, narin, kırılgan kızıydı, onun hep korunmaya muhtaç olduğunu düşünürdü, onu öyle yetiştirdi. O yüzdendir ki Türkan hayatındaki hiçbir şeyi seçme hakkına sahip olmadı. Kocasını da evlendikten sonra yaşadığı cehennem hayatını da kendi seçmedi. Merdivensiz kuleye kapatılmış bir Rapunzel olarak kaderine daha ne kadar razı olacağını kimse bilmemektedir.

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

Oyuncu Özgü Kaya, 17 Haziran 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Şu an 25 yaşında olan Özgü Kaya 1,68 boyundadır.

Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamlayan Özgü Kaya ilk defa Adı Efsane dizisiyle seyirci karşısına çıktı. 2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Adı Efsane dizisinde Sibel Yılmaz karakterini canlandıran Özgü Kaya sonrasında sırasıyla Mehmetçik Kut'ül Amare ve Kimse Bilmez isimli yapımlarda yer aldı.