Türkiye Rusya maçı hangi kanalda, şifreli mi? Türkiye Rusya maçı bu akşam saat kaçta?

Türkiye Rusya maçı bu akşam ekrana gelecek. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği maçlardan biri olan Türkiye Rusya maçı UEFA Uluslar Ligi B grubunda düzenlenecek. Türkiye, grupta yükselmek için son şansını deneyecek. Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda yapılacak olan Türkiye Rusya maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Türkiye ve Rusya arasında gerçekleşecek olan milli maç için nefesler tutuldu. UEFA Uluslar Ligi B grubunda düzenlenecek olan Türkiye Rusya milli maçı Ülker Stadyumu'nda yapılacak. Maç, UEFA Uluslar Ligi 5. haftasında düzenlenecek. Peki, Türkiye Rusya maçı hangi kanalda, şifreli mi?

TÜRKİYE MİLLİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye Rusya milli maçı, bu akşam saat 20.00'da oynanacak. Maç, Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda yapılacak.

TÜRKİYE RUSYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye Rusya maçı TRT 1 ekranında naklen yayınlanacak. 

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleriyle başlayan milliler, daha sonra pas ve dar alanda çift kaleli taktik çalışma yaptı.

A MİLLİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Mert Günok, Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Caner Erkin, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mert Müldür, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Mert Çetin, Berkay Özcan, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Dorukhan Toköz, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Kenan Karaman.