Turan Özdemir'in ölmeden önce yazdığı mektup yıllar sonra ortaya çıktı

2018 yılında vefat eden sanatçı Turan Özdemir'in ölmeden önce rol aldığı son film İsmetse Olur, galasını gerçekleştirdi. Filmin galasında, Turan Özdemir'in ölmeden önce yazdığı mektup ilk kez okundu.

Merhum sanatçı Turan Özdemir, ölmeden önce İsmetse Olur adlı bir filmde rol almıştı. Maddi sıkıntılar ve pandemi süreci sebebi ile ancak 2022 yılında vizyona girebilen filmin galası yapıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; filmin galasında Turan Özdemir'e ait bir mektup okundu. Ölmeden önce bu mektubu kaleme alan Özdemir'in yazdıkları ilk kez paylaşıldı.

İşte Turan Özdemir'in mektubunda yer alan o duygu yüklü satırlar:

"Canım mesai arkadaşlarım, benim büyük ailem. Hani çoğu Türk filmlerinde baş rol oyuncusu bir mektup bırakır ve evi terk eder ya. Siz de bu mektubu okurken ben çok uzaklarda olacağım. Aranızda olmayı gerçekten çok isterdim. "İsmetse Olur"da kısmet olmadı maalesef. Bu dünyada çok kötülük gördüm, çok fazla kötü gördüm. Zulüm edenler her zaman nefretle anıldı. Bir tiyatrocuya yapacağınız en büyük iyilik, onu unutmamaktır. Kendimce düzgün bir hayat sürdüm ama eski enerjim de kalmadı. Kalbim artık yeter demeye başladı. Kendimi hasta hissediyorum. Farz edin ki aranızda değilim ama ben her yerdeyim. Hepinizden tek bir isteğim var. Sakın beni unutmayın"