Tuğçe Açıkgöz dizileri neler? Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tuğçe Açıkgöz ve Kaan Yıldırım arasında aşk iddiaları gündeme geldi. İlk oyunculuk deneyimini Alaturka filmi ile yapan Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, nereli? Tuğçe Açıkgöz dizileri neler? İşte oyuncuya dair tüm merak edilenler...

Tuğçe Açıkgöz hakkında araştırmalar yapılıyor. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Açıkgöz'ün ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Peki, Tuğçe Açıkgöz kimdir, kaç yaşında, nereli? Tuğçe Açıkgöz dizileri neler?

TUĞÇE AÇIKGÖZ KİMDİR?

Tuğçe Açıkgöz, 10 Şubat 1993 tarihinde Eskişehir'de doğan Tuğçe Açıkgöz, Kadir Has Üniversitesi'nde eğitim görmüş isim burada Tiyatro bölümününü okuyarak mezun olmuştur.

İstanbul Büyük Şehir Tiyatroları Çocuk bölümü olmak üzere çok sayıda tiyatro oyununda yer alan Tuğçe Açıkgöz daha sonra başarılı dizi ve film projelerinde yer almıştır.

2005 yılında bir televizyon filmi olan "Alaturka" filminde yer alarak ilk oyunculuk sınavına çıkmış olan isim akabinde ise "Babam Geri Döndü" filminde oynamıştır.

2007 yılında "Vatan Sağolsun" dizisinde Şehit eşini canlandırmış olan ünlü oyuncu, 2015 yılında ise "Yaz'ın Öyküsü" dizisinde Ekim karakteri ile yer almıştır. Son olarak ise dijital platformda yayınlanan Börü dizisinde oynamaktadır.

TUĞÇE AÇIKGÖZ DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2005 – Alaturka (Tv Film)

2005 – Babam Geri Döndü (Tv Film)

2007 – Vatan Sağolsun

2011 – Ağlama Ne Olur (Tv Film)

2014 – Alev (Tv Film)

2015 – Yaz'ın Öyküsü (Ekim)

2016 – Baba Mirası (Film)

2019 – Leke (Şirin)

2021- Sol Yanım (Zeynep)

2021- Börü 2039 (Ece Kara)