Tuğba Özerk hakkında şoke eden 'Tosuncuk'un paralarını aklıyor' iddiası

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk hakkında, Tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'ın paralarını şirketi üzerinden akladığı iddia edildi. Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk hakkında suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamıyla soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, şarkıcı Tuğba Özerk ile ilgili bir ihbar geldi. Sabah'ın haberine göre; söz konusu ihbarda, şarkıcı Tuğba Özerk'in Çiftlik Bank isimli oyun sitesi ile binlerce vatandaşı dolandıran Mehmet Aydın'ın paralarını, sahip olduğu şirket üzerinden aklamış olduğu iddia edildi.

Tosuncuk'un parasını akladığı iddia edilmişti... Tuğba Özerk'ten açıklama geldi: Yasal yollara başvuracağız

Mali Suçları Araştırma Kurulu iddia üzerine, Özerk'in sahibi olduğu şirketin var olan kayıtlarını inceledi. İncelemede hesaplarda gerçekleşen para transferleri şüpheli olarak bulundu.

TUĞBA ÖZERK HAKKINDA SORUŞTURMA

Durum sonrası Tuğba Özerk'in ikamet adresi olarak görülen Çeşme'deki yer, Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamıyla soruşturma başlatıldı.