Trafikteki sürücüyle tartışmıştı... Irmak arıcı aylar sonra ilk kez konuştu! 'Psikolojim bozuldu'

Trafikte bir sürücüyle yaşadığı kavgayla uzun süre gündemde kalan şarkıcı Irmak Arıcı, olaydan aylar sonra ilk kez konuştu. Arıcı, olay sebebiyle psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Genç şarkıcı Irmak Arıcı, geçtiğimiz aylarda trafikte bir şoförle kavga etmiş ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki tavırlarıyla büyük tepki toplamıştı. Bir radyo programına konuk olan Arıcı, yaşananlar hakkında ilk kez konuştu.

Genç isim, 'Gerçekten çok üzücü bir olay yaşadım. O olay görüldüğü gibi değildi. Bana yapılan ağır hakaret ve taciz sonrasında karşıya verdiğim tepkiydi. Olaydan sonra psikolojim bozuldu, sonrasında da kendimi ifade edemedim. İnsanlar da beni çok yanlış anladı bu yüzden. Çok üzüldüm ve çok yıprandım.

'EVE KAPANDIM'

İstanbul'da yalnız başına ayakta durmaya çalışan bir genç kız olarak başıma böyle bir olay gelince çok korktum ve psikolojim bozuldu. Eve kapandım, günlerce çıkamadım. Bırakın açıklamayı, korkudan camdan dışarı bakamadım. Hal böyle olunca beni tek taraflı yargıladılar, bu beni daha da üzdü.' dedi.