Tozluyaka dizisi 9. bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Tozluyaka 9. yeni bölüm fragmanı yayında!

Tozluyaka dizisi 9. yeni bölüm fragmanında yer alan aksiyon dozu yüksek sahneler izleyiciden tam not aldı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran dizi Tozluyaka 9. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen Tozluyaka dizisinin 9. yeni bölümü önümüzdeki haftaya damga vuran yapımlar arasında yer alması bekleniyor.

Tozluyaka 9. yeni bölüm fragmanı dizi severlerle buluştu. Modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kuran yeni sezonun iddalı dizisi Tozluyaka 9. bölüm ile yine çok konuşulacak. Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Tozluyaka 9. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

TOZLUYAKA 9. BÖLÜM FRAGMANI

Tozluyaka dizisi yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Her yeni bölümde yeni bir olayın hakim olduğu dizide bu sefer de Cemre'ye yapılan haksızlık Ali ve arkadaşları kadar Berk'in de çok pişman olmasına neden olur.

Herkes yaptığı hatayı telafi etme derdindeyken Ali ve Berk'e uyarı niteliğinde bir başka gizemli mesaj daha gelir. Ancak bu defa bu gizemli kişinin kim olduğunu bulmaya çok yaklaşmıştır Ali. Kenan'ın evinde Vefa'ya ait anahtarlığı bulan Derya'nın şüpheleri ise had safhadadır.

Gençlere bu durumu anlatamadığı için tek destekçisi Önder'den yardım ister. Kenan'ın konser gecesine dair sakladıkları olduğuna inanıyorlardır ve bunu kanıtlamak için harekete geçerler. Tüm bu kaosun ve gizemin içinde yeşeren aşklar, yeni arkadaşlıklar ve biten dostluklar ile yeni başlangıçların ilk adımı da atılmış olur.

Oyuncular:

Emre Kınay

Dolunay Soysert

Tayanç Ayaydın

Nur Yazar

Nebil Sayın

Kadim Yaşar

Kaan Mirac Sezen

Ecem Çalhan

Ulvi Kahyaoğlu

Serra Pirinç

Çağla Şimşek

Can Bartu Arslan

Durukan Çelikkaya

Oğulcan Arman Uslu

Özgür Foster

Ahmet Haktan Zavlak

Duygu Özşen

Doğa Lara Akkaya