Tosuncuk'un paralarını akladığı iddia edilen Tuğba Özerk, canlı yayında fenalaştı

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı iddia edilen ve tüm bunları yalanlayan şarkıcı Tuğba Özerk, katıldığı Söylemezsem Olmaz canlı yayınında fenalaştı.

Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında geçtiğimiz günlerde, sahibi olduğu şirketi üzerinden Tosuncuk olarak bilinen Mehmet Aydın'ın paralarını akladığı iddiası gündeme gelmiş, Tuğba Özerk tüm bu iddiaları avukatı aracılığıyla yalanlamıştı. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına katıldı ancak burada talihsiz bir olay yaşadı.

TUĞBA ÖZERK, SÖYLEMEZSEM OLMAZ CANLI YAYININDA FENALAŞTI

Hakkında çıkan iddiaları tümüyle yalanlayan Özerk, her türü yasal hakkını kullanacağını belirtti. Bu sırada programın sunucularından olan şarkıcı Arto, Özerk'ten bir şarkı okumasını istedi.

Uzunca bir süredir hipofiz tümörü hastalığıyla mücadele eden şarkıcı, ayaktayken bir anda fenalaştı. Suyunu içmek için eğilen Özerk bu anlarda da zorlanınca devreye programın sunucuları girdi.

REKLAM SONRASI SEREN SERENGİL'DEN AÇIKLAMA

Reklam dönüşü stüdyoda olmayan Tuğba Özerk için konuşan programın bir diğer sunucusu Seren Serengil, "Baya rahatsızlandı. Suyu almak istedi ama eli ayağı titrediği için kapağı açamadı. Fenalaştı... Ben Arto'yu ilk kez ağlarken görüyorum.

Burada çok acayip bir şey yaşadık. Tuğba yayından ayrılmak zorunda kaldı. O kız gerçekten hasta." ifadelerini kullandı.