Teşkilat'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oldu

Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunu genişletiyor. TRT 1'in iddialı yapımı Teşkilat bir başka rekortmen dizi Yasak Elma oyuncusunu kadrosuna kattı. Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu edinen ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuları barından Teşkilat dizisi Yasak Elma'da Avukat Metin karakterini canlandıran Bahattin Gök'ü transfer etti.

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat bomba bir transfere imza attı. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Teşkilat dizisi, Fox TV'nin iddialı yapımı Yasak Elma'nın yıldızını kadrosuna dahil etti. Yasak Elma dizisinde Avukat Metin karakterini canlandıran Bahattin Gök, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat'ın kadrosuna katıldı.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan ayrılık iddialarına son noktayı koydu! Ünlü isim ayrıldı mı?

Yasak Elma'da Halit Argun'un şirket avukatı Metin karakterine hayat veren Bahattin Gök'ün Teşkilat dizisinde emniyet müdürü olarak yer alacağı iddia ediliyor.

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ın yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

Şimdilerde ikinci sezonuyla TRT 1 ekranlarında pazar akşamları boy gösteren yapım, hayranları tarafından ilgi görmeye devam ediyor.