Teşkilat 58. bölüm fragmanı yayınlandı! Teşkilat dizisi 58. yeni bölümünde neler olacak?

Teşkilat 58. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizi Teşkilat 58. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Teşkilat 58. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.


Teşkilat 58. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Sıcacık hikâyesi ile Pazar akşamlarına damgasını vuran Teşkilat dizisi 58. yeni bölümü ile yine bu hafta çok konuşulacak. Ekranların sevilen dizisi Teşkilat 58.yeni bölüm fragmanında gerilimi artıran sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

'Teşkilat', yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1'de...

TEŞKİLAT 58. BÖLÜM FRAGMANI


TEŞKİLAT DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Zehra, ekibi deşifre edenin kim olduğunu öğrenmiştir ancak bu bilgi, onu ölümün kıyısına getirir. Savaşı başlatan Efkar, Ömer'in 'Hasan Atmaca' sorgulamalarıyla karşı karşıya kalınca iplerin kopmak üzere olduğunu fark eder. Korkut'un ise uzun zamandır kaçtığı meseleyle yüzleşme vakti gelmiştir.

Ekip haini bulmak için çalışırken; Ömer, Zehra'yı hayatta tutmak için amansız bir mücadeleye girişir. Bu durum Ömer ve Zehra arasında ilk defa bir kırılma yaşanmasına sebep olurken, ekibi deşifre eden hainin hedefinde Zehra vardır.