Teşkilat son bölüm kesintisiz, tam izle! Teşkilat 35. bölüm full İZLE!

Ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Teşkilat dün akşam 35. bölümü ile yayınlandı. Her pazar etkileyici sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen yapımda yine aksiyon bol olacak. Teşkilat 35. bölümde Serdar'ın dövüş sonrası ortadan kaybolmasıyla özel tim ve ekip ortak bir operasyon başlatır...

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat 35. yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Severek takip edilen dizinin güçlü oyuncu kadrosu ile reytinglerde zirvede yer alıyor. İşte Teşkilat 35. bölümünde ekip Serdar'ın planını organize ederken Mete Başkan hiç beklenmedik birini devreye sokar.

TEŞKİLAT 35. BÖLÜM İZLE

TEŞKİLAT 35. BÖLÜM ÖZETİ

Serdar'ın dövüş sonrası ortadan kaybolmasıyla özel tim ve ekip ortak bir operasyon başlatır. Matthias ve Serdar'ın peşine düşen ekibimizi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Serdar getirildiği örgüt kampında Yıldırım ve Matthias'ın yeni oyununu öğrenir ve aldığı bilgiler doğrultusunda El Turco kimliğiyle kendi planını devreye sokar.

Diğer yanda ekip Serdar'ın planını organize ederken Mete Başkan hiç beklenmedik birini devreye sokar.

Tövbekar için yeni bir başlangıç zamandır. Halit, Yıldırım'ı köşeye sıkıştırdığını düşünürken Yıldırım yaptığı hamleyle tüm planları alt üst ettiğini zanneder. Ancak Mete'nin de Yıldırım'a bir sürprizi vardır.