TRT 1 Teşkilat 24. bölüm full izle! İşte Teşkilat son bölüm tek parça izleme sayfası...

Teşkilat dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Her pazar yayınlanan dizi heyecanlı anları ile seyirciyi ekran başında kilitliyor. Teşkilat 24. bölümde bu hafta Serdar'ın Başkan'ı vurması şok ediyor. Son silahını Zehra'ya doğrultan Serda'ın vurup vurmayacağı merak konusu oldu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Teşkilat 24. bölümü sizlerle...

Teşkilat 24. bölümü dün akşam TRT 1'de yayınlandı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtcu'nun başrollerinde yer aldığı dizide bu hafta nefesler tutulacak. Teşkilat 24. bölümde bu hafta, Serdar'ın kayıp 1.5 aylık dönemi ile ilgili öğrendiği gerçekler onu Yıldırım'la yüzleşmeye zorlar. Bu yüzleşme tüm ekibi tehlikeye atacak büyük bir oyunun başlangıcı olacaktır...

TEŞKİLAT 24. BÖLÜM FULL İZLE!

TEŞKİLAT 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Serdar'ın kayıp 1.5 aylık dönemi ile ilgili öğrendiği gerçekler onu Yıldırım'la yüzleşmeye zorlar. Bu yüzleşme tüm ekibi tehlikeye atacak büyük bir oyunun başlangıcı olacaktır. Karargahta Barış'ın Ebru'yu vurmasının şaşkınlığı yaşanırken, Hakkı ve Uzay bu olayın peşine düşer.

Serdar'la ilgili ortaya çıkan gerçekler karargahta yeni kararların alınmasına sebep olur. Bu kararlar Serdar ve Zehra'yı her şeyin başladığı yere götürürken ikili kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdir.

Yıldırım'ın yaptığı hamlelerle Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki varlığını tehlikeye sokması üzerine Halit Başkan ve ekip Libya'ya doğru yola çıkar. Libya'da yaşanacaklar tüm ekibi derinden sarsacaktır.