Tarkan'ın hayatı belgesel oluyor! Arşivini açacak

Tarkan, belgesel için arşivini açacak. Megastar Tarkan'ın hayatı belgesel oluyor. Sanatçı, kendi arşivinden çıkaracağı özel eski görüntülerini dijitale çevirecek güvenilir ekip arıyor.

Pandemi nedeniyle 1,5 yıl aranın ardından yurda dönen Tarkan, kolları sıvadı. Sanatçı, ilk olarak Trendyol için 15 milyon lira karşılığında reklamda oynamıştı. Single çıkarmaya hazırlanan Megastar, ardından dijitalle anlaştı. Tarkan, hayatının belgesel olması için Netflix'ten gelen teklifi kabul etti. Sanatçı, yapım ekibiyle hummalı bir çalışmaya girmeye hazırlanıyor.

Megastar, yapım için kendi özel arşivini açtı. Kasasında olan eski VHS'de video görüntülerini çıkaran Tarkan, konserleri ve özel yaşamının olduğu kayıtları dijitale çevirmesi için güvenilir bir merkez arıyor.

MEGA ÖNLEM

Tüm ekibini seferber eden Megastar, arşivi için özel bir önlem daha aldı. Belgesel için vereceği kayıtlarda istemediği görüntülerin kimsenin eline geçmesini istemeyen sanatçı, montaj için özel olarak 4 kişilik ekip kurarak görevlendirdi.

FİRARİ KUZENİ YAKALANDI

Esenyurt'ta Ercan Gönülkırmaz'ın öldürüldüğü davanın sanıkları arasında yer alan ve açık cezaevinden firar eden ünlü popçu Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu yakalanarak tutuklandı.