Tarık Mengüç kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Tarık Mengüç nerelidir?

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Tarık Mengüç'ün hayatı merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan programda bu akşam roman rüzgarları esecek. İzleyenlere eğlenceli anlar yaşatan isimlerden biri olan Tarık Mengüç, İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Kuştepe mahallesinde dünyaya geldi. İşte merak edilenler...

Roman müziğin sevilen isimlerinden Tarık Mengüç, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılıyor. Peki, Tarık Mengüç kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Tarık Mengüç nerelidir? İşte Tarık Mengüç ile ilgili merak edilenler...

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Mengüç, 19 Ocak 1972 tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Kuştepe mahallesinde dünyaya geldi. Roman ve müzisyen bir ailenin çocuğu olan Mengüç, çeşitli işlerde çalıştı ve geri kalan zamanında da müzik eğitimi aldı. 2004 yılında "Şakşuka" isimli albümündeki aynı isimli şarkı ile çıkış yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mengüç, Sibel Can, Seda Sayan, Kibariye, Davut Güloğlu, Ayça Tekindor, Bülent Serttaş gibi sanatçılara bestelerini vermiştir.

5 yıl şan dersi aldıktan sonra İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş gibi isimlere vokallik yaptı.

Mengüç, 1999 yılından itibaren 5 yıl boyunca müzik yönetmeni ve aranjör olan Suat Aydoğan'ın asistanlığını yürüttü. 2004 yılında ise Suat Aydoğan'ın keşfiyle müzik kariyerine başladı.

Avustralya'da verdiği bir konserin ardından, önce Avustralya menşeili bir markanın, ardından da çeşitli firmaların reklam yüzü oldu.