Taksim-Kabataş metro istasyonu neden kapalı? İstanbul Taksim metro istasyonu ne zaman açılacak?

Taksim Kabataş füniküler hattı hizmete kapatılacağı açıklandı. Kurumun resmi internet ve sosyal medya sayfaları üzerinden yapılan duyurunun ardından gündeme gelen Taksim metro istasyonun hizmete açılacağı saat merak konusu oldu. Söz konusu iş için bu hattı kullanan vatandaşlar internet aramalarında ''Taksim-Kabataş metro istasyonu neden kapalı, ne zaman açılacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

İstanbul'da Taksim ve Kabataş metro istasyonun kapandığını öğrenen vatandaşlar açılacağı tarihi merak ediyor. Taksim, Şişhane, Kabataş ve İstiklal caddesi istikametinde metro yoğun bir şekilde kullanılan araçlardan biridir. Peki Taksim-Kabataş metro istasyonu neden kapalı, ne zaman açılacak?

TAKSİM-KABATAŞ METRO İSTASYONU NEDEN KAPALI?

Taksim metro istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal caddesi giriş ve çıkışı ile Taksim-Kabataş füniküler hattının 8 Mart 2022 13.00'ten itibaren hizmete kapatılacağı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş füniküler hattı, 8 Mart Salı günü saat 13.00 itibarıyla işletmeye kapatılacaktır."

İSTANBUL TAKSİM METRO İSTASYONU NE ZAMAN AÇILACAK?

8 Mart Salı günü saat 13.00 itibarıyla hizmete kapatılan Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışın ne zaman açılacağına yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı.