17 Mart Survivor All Star'da voleybol maçı hangi takım kazandı? Survivor'da Voleybol challenge'ı kim kazandı?

Survivor All Star'da oynanacak voleybol maçında kıyasıya bir mücadele yaşandı. İzlenme rekorları kıran, heyecanı her hafta daha da artan Survivor 2022 All Star'da Acun Medya ile Hikmet ve Mert arasında Voleybol challenge yapıldı. Reytinglerde de başarısını göstererek tüm kategorilerde birinciliği elde eden Survivor'da Voleybol challenge kim kazandı? Şimdiden merak konusu oldu.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de voleybol maçı heyecanı yaşandı. Soluk soluğa izlenen Survivor'da Hikmet ve Mert ile Acun Medya arasında nefes kesen mücadele izleyenleri ekrana kilitledi. Peki 17 Mart Perşembe Survivor All Star'da voleybol maçı hangi takım kazandı?

SURVİVOR'DA VOLEYBOL CHALLENGE KİM KAZANDI?

Survivor All Star'IN yeni bölümünde voleybol maçı heyecanı var. Hikmet ve Mert ile Acun Medya arasındaki voleybol challenge'ın kazananı belli oldu.

Voleybol challenge kazananı ise başa baş mücadele sonunda 3-2'lik skorlar Acun Ilıcalı-İrem Kanan'lı Acun Medya oldu.


SURVİVOR'DA BİL BAKALIM VE ANLAT BAKALIM'I KİM KAZANDI?

Haftanın Bil Bakalım oyunu ve sonrasında da Anlat Bakalım mücadelesi gerçekleştirildi. Bil Bakalım'ı kazanan gönüllüler olurken Anlat Bakalımı da gönüllüler kazandı. 2022 Survivor'da ilki yaşadılar.

Voleybol challenge ise Acun Ilıcalı ile İrem Kanan ve Survivor All Star takımı (Mert ile Hikmet) arasında yapılıyor. Oyunun ödülü baklavalı çikolatalar oldu.

SURVİVOR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da son elenen isim Berna Keklikler olmuştu.