Dün akşam Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 5 Nisan Survivor All Star'da ödül oyununda hangi takım kazandı?

Survivor 2022 All Star yarışma programında nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. Yeni bir ödül oyunu için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı parkurlarda kıyasıya yarıştılar. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor yarışmasında ödül oyunun kim kazandı, ödülü kim aldı? Detaylar haberimizde.

Survivor All Star yarışma programınde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen ekranların vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2022 All Star'da ödül oyunu için takımlar karşı karşıya geldiler. Peki Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, verilen ödül nedir?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2022 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. En son oynanan ödül oyununda kıyasıya bir mücadele vardı. Survivor All Star'da 4 Nisan'da oynanan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı.

2022 SURVİVOR HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu kim kazandı ve 2022 Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı seyirci tarafından merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya bir mücadele ettiler. Survivor'da bu hafta dört tane ödül oyunu oynandı. İlk ödül oyununu Ünlüler ikinci ve üçüncü oyununu Gönüllüler kazandı. Son ödül oyununu ise Ünlüler takımı kazanmıştır.

SURVİVOR 5 NİSAN ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

TV8'de yayınlanan Survivor yarışması ödül oyunu kim kazandı merak ediliyor. Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu gündeme geliyor. Seyirciler tarafından yoğun ilgi ile izlenen Survivor hangi takım kazandı izleyici tarafından araştırılıyor.

5 Nisan 2022 Salı günü yayınlanan bölümde Nagihan ve Nisa arasında yaşanan gerilim damga vurdu. Öte yandan kıyasıya bir ödül oyunu oynanıyken kazanan takım da belli oldu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star'da 5 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümde Ardahan, Gökhan, Barış ve Gizem arasından elenen isim belli oldu. Oylama sonucu adaya veda eden isim gönüllüler takımından Ardahan oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2022'de 5 Nisan 2022 Salı günü yayınlanan bölümünde zorlu bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Zor bir parkurda yarışan yarışmacılar güç ve taktik kullanarak bayraklarını savundu. Ödül oyununu kazanan ekip ünlüler olurken ödülün de sahibi oldu. Bu sonuçla Gönüllüler takımı konseyde bir ismi eleme adayı olarak yazarak yokluk adasına göndermek durumunda kaldı.