Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star'da 14 Nisan verilen ödül nedir, kim aldı?

TV8 ekranlarının soluk soluğa izlenen fenomen yarışması Survivor 2022'de yeni bir ödülü oyunu oynandı. Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ederken haftanın ilk ödül oyununda kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara damga vuran Survivor 2022 All Star'da ödülü hangi takım kazandı, verilen ödül neydi?


Survivor 2022 All Star'da 14 Nisan Perşembe günü yeni bir ödül oyununun heyecanı yaşandı. Kıyasıya mücadelenin devam ettiği Survivor 2022 All Star'ın ödül oyununda kazanan takım belli oldu. Peki Survivor 14 Nisan'da verilen ödül ne, kim kazandı?

SURVİVOR 2022 ALL STAR'DA ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'da oynanan ödül oyununda takımlar arasında kıyasıya bir rekabet içinde geçti.

Reytinglerde de başarısını göstererek tüm kategorilerde birinciliği elde eden Survivor'da yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımında yer alan yarışmacılar için heyecan dolu bir mücadele yaşandı.

Soluk soluğa izlenen Survivor'da ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR'DA VERİLEN ÖDÜL NEYDİ?

İzlenme rekorları kıran, heyecanı her hafta daha da artan Survivor 2022 All Star'da bu haftaki verilen ödül ise takımların belirlediği bir menü oldu. Kazanan takım, çorba, başlangıç, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan daha önce belirledikleri menüyü elde etmiş olacak.