Survivor'dan kim elendi? 14 Haziran Survivor'a bu hafta kim veda etti?

Survivor All Star'ın ekrana gelen son bölümünde haftanın eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen iki takım arasından kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kaybeden takım arasından belirlenen eleme adaylarının ardından SMS oylaması belirlendi. Peki 14 Haziran 14 Haziran Survivor'dan kim elendi, kim gitti? Survivor'a bu hafta kim veda etti, elenen isim kim oldu?


Survivor All Star'da 14 Haziran Salı akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Heyecanın kaldığı yerden devam ettiği Survivor All Star 2022 sezonunda bu hafta yeni bir isim daha yarışmaya veda edecek. Bu akşam 3. ve 4. eleme adayları seçilecek. Ardından SMS oylaması ile haftanın elenen ismi açıklanacak. Peki Survivor'da kim elendi, dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star'da elenen isim açıklandı. TV8 ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı Çağan Atakan Arslan oldu.

Survivor 2022 All Star'a Atakan veda etti. Avatar Atakan,'' Oğluma seslenmek istiyorum. Baban yarışmayı tamamladı ve kısa süre sonra yanında olacak.'' dedi. Atakan, ''Benim hikayem burada bitti.'' diye cümlelerini tamamladı.

Acun Ilıcalı, ''Survivor'ın bu seneki en efektif yarışmacılarından biriydin. Birçok arkadaşına destek olman benim için çok önemli ve değerliydi. Sen benim gözümde hem oğluna örnek oldun hem yarışmaya. Öyle potalar var ki bundan sonra gelen oy sayısını söylesem emin misiniz dersiniz. Bu kadar oy arasında da hep bir yarışmacımız biraz da olsa geri de kalıyor. '' ifadelerini kullandı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununun ilk turunu 8 - 6 skor ile Kırmızı takım kazandı. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da ikinci turu ise Mavi takım 8 - 6'lık skor ile kazandı. İkinci turu Mavi takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyunu en iyiler (Best Of) turuna kaldı.

En iyilere kalan karşılaşmada 3 - 0'lık skor ile Mavi takım dokunulmazlığın sahibi oluyor.

Survivor All Star'da haftanın 3. dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanınca ünlüler takımı bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.

ACUN ILICALI, SURVİVOR'DA YENİ DÖNEMİN DETAYLARINI PAYLAŞTI

Survivor All Star'da elenen ismin belli olacağı konseyde Acun Ilıcalı'dan önemli açıklamalar geldi. Acun Ilıcalı, bireyselliğin başlayacağı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını paylaştı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

1 - Nisa Bölükbaşı

2 - Çağan Atakan Arslan

3- Ogeday

4- Hikmet

Survivor Atakan, yarışmadan elendi! Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli, Survivor'dan neden elendi?