Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor'da kaptanlık oyunu ve haftanın ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. TV8'in vazgeçilmez yarışma programı Survivor All Star'da kıyasıya bir mücadele yaşandı. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı Survivor All Star'da haftanın kaptanları kim oldu, takımlar nasıl oluştu, ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da finale kısa bir süre kala yeni bir düzenleme yapıldı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor All Star'da kaptanlık oyunu ile izleyenleri ekrana kilitledi. Belirlenen kaptanların önderliğinde haftanın takımları belirlenecek. Ardından dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurda mücadele verecek. Peki Survivor All Star'da kaptanlık oyunun kazananı kim oldu, takımlar nasıl oluştu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da Kadınların kadınlarla, erkeklerin erkeklerle mücadele ettiği kaptanlık oyunu en hızlı olan yarışmacı kazanarak kendi ekibini oluşturdu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Yeni takımını oluşturan takım kaptanları dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Nefes kesen mücadelelere sahne olan dokunulmazlık oyununu 2-0 skorla mavi takım kazandı. Uzun süredir galibiyet hasretine son veremeyen kırmızı takımda takımlar değişsede sonuç değişmiyor. Kırmızı takımda derin görüş ayrılıkları yaşanıyor. Dokunulmazlık sembolü; Hiç yenilmeyen 5/5 yapan tek kum torbasıyla 4 küpü düşüren Berkan'a veriliyor. Performans birincisi ve dokunulmaz Nagihan Karadere %77,8

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan ada oylaması sonucunda Survivor 2022 All Star haftanın ilk eleme adayı 3 oyla Ayşe Yüksel oluyor. Ayşe'den sonra en yüksek oyu 2 oyla Batuhan alıyor. Böylelikle Batuhan Ayşe çekişmesinin galibi de ada oylaması sonucunda Batuhan oluyor.

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kaptanlık oyununu erkeklerde Çağan Atakan Arslan 46 saniye ile en süreyi yaparak erkeklerin kaptanı oldu.

Kadınlarda ise kaptanlık oyununda en süreyi Nagihan Karadere 52 saniye ile en iyi süreyi elde ederek kadınların kaptanı seçilmiş oldu.

Kaptanlık oyunu sorasında haftanın kaptanları kendi takımlarını oluştururak dokunulmazlık ve ödül oyunu için en iyi takımı oluşturmak için ter dökecek.

KAPTANLIK OYUNU SONRASI TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

HAFTANIN TAKIMLARI

Mavi Takım

ATAKAN (Haftanın Kaptanı)

Berkan

Nisa

Ogeday

Hikmet

Kırmızı Takım

NAGİHAN (Haftanın Kaptanı)

Ayşe

Adem

Anıl

Batuhan

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunu kaptanlık oyunu sonrasında takımlarını belirleyen takım kaptanları ödül oyunu etabına geçecek.