23 Haziran Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?

TV8'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunları ile karşı karşıya gelen yarışmacılar büyük bir mücadele azmi göstererek galip gelmeye çalışıyorlar. Gerilim ve heyecanın bir arada yaşandığı Survivor All Star'da 23 Haziran tarihli ödül oyunu, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu. Peki Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

23 Haziran Survivor All Star'da ikinci bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecan dolu mücadelenin sonunda kazanan isim haftanın yeni eleme adayını belirledi. Yarışmacılar için düzenlenen ödül oyununda ise gerilim dolu anlar yaşandı. Survivor yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı haftanın yeni eleme adayını açıkladı. Peki Survivor'da ikinci bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İkinci eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Ayşe ve Adem ikilisi dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Final oyununda ikinci dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-1'lik skorla Ayşe Yüksel oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın 2. eleme adayı 2. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Ayşe Yüksel tarafından belirlenirken; haftanın ikinci eleme adayı Nagehan oldu.

1- Ayşe Yüksel

2- Nagihan Karadere

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da 2. dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Ayşe olurken ödülünde sahibi oldu. Ödülden faydalanması iki kişi belirleyen Ayşe; Adem ve Nagehan ikilisini seçti.