Survivor'da dün kim elendi, kim gitti? TV8 5 Nisan Survivor'da elenen isim kim oldu?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de dokunulmazlık için karşı karyıya gelen yarışmacılar, parkura tek tek çıkarak zamana karşı bir mücadele verdi. Her oyunda kaybeden takım, akşamında ada konseyinde bir eleme adayı belirleyecek. Soluk soluğa izlenen Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?


Survivor 2022 All Star'ın haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı belirlendi. Her bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatan Survivor'da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Peki Survivor'da kim eleme adayı oldu, dokunulmazlığı hangi takım aldı?

SURVİVOR'DA DÖRDÜNCÜ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star yarışma programında heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Dokunulmazlığı kazanan takım aynı zamanda büyük ödülün de sahibi oldu. Ödül de; lüks araçlarla bir villaya gidilecek. Villada leziz bir sofra olacak. Sofrada: mücver, salata, kuzu pirzola, fırın sebzeler, patlıcanlı pilav, çilekli muhallebi olacak. Kazanan takım da villada kalacak. İllüzyonist gösterisi olacak. Öte yandan bu ödül, sezonun ilk farklı mekan ödülü. Kadınlar yarışını gönüllüler, erkekleri ise ünlüler kazandı.

Oyunun kazananı ünlüler oldu.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor All Star'da haftanın eleme adayları Ardahan, Barış ve Gizem oldu.

Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı ise Gökhan oldu.

Dört eleme adayı arasından en az SMS oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star'da 5 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümde Ardahan, Gökhan, Barış ve Gizem arasından elenen isim belli oldu. Oylama sonucu adaya veda eden isim gönüllüler takımından Ardahan oldu.