Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve iletişim ödülü için yarışmacılar karşı karşıya geldi. 23 Nisan Survivor All Star yarışma programında heyecan kaldığı yerden devam etti. Oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası günün eleme adayı belirlendi. Peki Survivor'da dokunulmazlığı ve iletişim ödülü kim kazandı, ikinci eleme adayı kim oldu.

Survivor All Star yarışmasında ikinci dokunulmazlığı kazan takım ile haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Aynı zamanda dokunulmazlık oyunu sonrası iletişim ödülü için karşı karşıya gelen yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da 23 Nisan Cumartesi akşamı gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Survivor haftanın 2.dokunulmazlık oyununda, ilk kadınlar mücadelesini Ünlüler takımı kazandı. Erkekler mücadelesini 8-6'lık skorla Gönüllüler kazanırken Best-Of oyununa geçildi. Best- Of'da dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kazanan takım Ünlüler oldu.

SURVIVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da iletişim ödülünü Ünlüler kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Survivor'da bir önceki gün yapılan konsey gecesinde en çok oy alan isim Gökhan, haftanın birinci eleme adayı seçilmişti.

23 Nisan Survivor ada konseyi gecesinde en çok oy alan isim Evrim, haftanın ikinci eleme adayı seçildi.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star'da elenen isim Salı günü ödül oyunun ardından belli olacak.