Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? 2 Nisan Survivor'da bu hafta yokluk adasına kim gitti?

Survivor All Star yarışması 2 Nisan Cumartesi gününde yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de nefes kesen mücadelenin ardından düzenlenen ada konseyinde bir isim daha yokluk adasına gönderilmek üzere eleme potasına ismi yazıldı. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek, dokunulmazlığı hangi takım kazandı, yokluk adasınad hangi eleme adayları var? Detaylar haberimizde.

Survivor All Star 2022 sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen mücdalenin yaşandığı Survivor All Star yarışmasında bugün haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takım arasından seçilen eleme adayları yokluk adasında zorlu bir süreç bekliyor olacak. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

1 NİSAN CUMA

Survivor'da 1 Nisan Cuma akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

2 NİSAN CUMARTESİ

Gönüllüler takımı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunun sahibi oldu.

Survivor All Star yarışma programının 2 Nisan Cumartesi ekrana gelen haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

Survivor 2022'de haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Gönüllüler takımı sevdikleri ile Whatsapp üzerinden mesajlaşma fırsatını elde etti

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

1 NİSAN CUMA

Survivor'da 1 Nisan Cuma akşamı eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Ardahan oldu.

2 NİSAN CUMARTESİ

Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandığı için konseye ünlüler takımı gitti. Konseyde yapılan oylamanın sonucu Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor All Star 2 Nisan Cumartesi akşamı yayına giren son bölümünde eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Barış oldu.

YENİ FORMAT YOKLUK ADASI!

Sürgün adasının sona ermesinin ardından Survivor'da artık eleme adayları yokluk adasına gidecek. Belirlenecek olan adaylar kimseyle iletişim kurmadan 24 saat boyunca yokluk adasında kalacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim oynana 4 dokunulmazlık oyununun sonunda gerçekleşecek eleme konseyinde belli olacak.