TV8 Survivor'da kim diskalifiye oldu? 25 Mart Survivor All Star'da kim elendi, kim gitti?

Survivor All Star'da bugün yeni bir dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Günün sonunda ada konseyinde eleme adayı belirlenmesi bekleniyor. Yayına giren Survivor All Star 59. bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmaya veda etmek zorunda kalan bir yarışmacıyı açıklandı. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim, yarışmaya kim veda etti?

Survivor All Star'da birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunun heyecanı yaşanıyor. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı Survivor All Star'da beklenmedik olaylar yaşanıyor. Dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar büyük bir mücadele verirken ada konseyinde yeni bir eleme adayı belirlendi. Aynı zamanda yarışmaya veda etmek zorunda kalan bir yarışmacı ile ilgili Acun Ilıcalı bir açıklama yapacak. işte Survivor All Star'da kim elendi, dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR'A KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Haftanın ilk konseyinde ise Acun Ilıcalı bir yarışmacının Survivor'a devam edemeyeceğini açıkladı.

Survivor'da bu akşam gerçekleşen konseyde Ünlüler takımından Elif sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Elif'in diskalifiye edilmesinin ardından birleşme öncesi başka eleme yapılmayacağına karar verildi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bugün haftanın ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanırken, konseyde eleme adayı olacak isim de herkes tarafından merak ediliyor.

Kadınlar mücadelesini 8-1'lik farkla kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

Erkekler mücadelesini ise 8-2'lik farkla kazanan takım yine Ünlüler takımı oldu. Böylece dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2-0'lık skorla Ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ilk eleme adayı belli oldu. İlk eleme adayı Evrim Keklik oldu.