1 Şubat Survivor sms sıralaması, yarışmaya kim veda etti? Dün akşam Survivor'dan kim elendi, kim gitti?

1 Şubat Survivor 2023'te eleme potasında kalan isimler arasından bir isim yarışmaya veda etti. Hafta boyunca oynanan oyunlarda kıyasıya mücadelenin verildiği Survivor yarışmasında ada veda edecek isim merak konusu oldu. Peki Survivor 2023'te elemeye kimler kaldı, yarışmaya kim veda etti, kim elendi?

Survivor 2023 sezonunda yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele verdiği 2023 Survivor'da eleme adayları arasında yer alan Aziz, Fatih, Avcı, Senem ve Tunga için zorlu bir gün olacak. Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Survivor yarışmasında 1 Şubat 2023 tarihli eleme gecesinde kim elendi, kim gitti, elenen isim belli oldu mu? sorusu merak konusu oldu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor 2023'te eleme konseyi toplandı. 1 Şubat iletişim oyununu kim kazansı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı. Yeni sezonun ilk iletişim oyunun yer aldığı Survivor yeni bölümüne yarışmacıların gözyaşları damga vuruyor. Haftanın eleme adaylarının belli olmasının ardından elenen isim açıklandı.

Acun Ilıcalı, elenen ismin Avcı olduğunu söyledi.

2023 Survivor Gizem Avcı kimdir, kaç yaşında nereli? Gizem Avcı Survivor'dan elendi mi?

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?

2023 Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yaşanan rekabetin dozu giderek artıyor. Bu haftanın eleme adayları Aziz, Gizem Avcı, Senem ve Tunga olarak belirlendi.

1 ŞUBAT SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

Kritik eleme konseyi öncesinde iletişim ödülü oyunu oynandı. Zorlu oyunda kazanan takım ünlüler oldu.