Survivor'da aşk itirafı! Sercan'dan Nisa açıklaması: Tek taraflı yaşanmadı

Geçen ay duygularını açıkladığı Nisa'nın peşinden koşuyormuş gibi gösterilmesinden rahatsız olan Sercan, “Birçok not var göstermek istemiyorum” dedi.

Survivor yarışmacıları Nisa ve Sercan arasında gerginlik yükseliyor! Önceki gün eleme konseyinde adı çıkan Sercan, duygularını itiraf ettiği Nisa hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir önceki konseyde eleme potasına çıkardığı Nisa’nın kendisi için “Benden intikam alıyor” sözlerine kırılan Sercan, şu açıklamaları yaptı:

ŞAHİTLERİM VAR!!

“Hep koruyucu ben oldum. Ama o son raddede olaylar kapanmışken tekrar ben peşinden koşuyormuşum gibi göstermesi beni üzdü. Çünkü yediremedim kendime, asla peşinden koşan ben olmadım o da olmadı ama asla tek taraflı yaşanmadı hiçbir şey. Şahitlerim var. Birçok not da var göstermek istemiyorum ama yanımda. Söyleyeceklerim bu kadar, keşke kapansaydı bu saçma açıklamayı da yapmasaydım bu açıklamayı kendisi yaptırdı."

Nisa, Sercan'ın sözlerine "İntikam olayı bununla alakalı değildi. Son oyunlarda sürekli Cemal Can’la benim üstüme geliyordu. Bu konuyu tekrar açtı, kendi bilir. Boşverin bir şey söylemeyeceğim" dedi.