TV8 Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 28 Nisan Survivor'da arkadaşına sor oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da 28 Nisan Perşembe günü ödüllü oyun olan arkadaşına sor oyunu heyecanı yaşandı. Yayılandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'da oynanan ödül oyunun kazananı bu akşam belli olacak. Peki Survivor'da kim kazandı, ödülü kim aldı? Arkadaşına sor oyununu hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da yine nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. Ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar parkura tek tek çıkarak zamana karşı bir mücadele verdi. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de arkadaşına sor oyununu kim kazandı, ödülü kim aldı? soruların yanıtları merak konusu oldu.

ARKADAŞINA SOR OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında her bölümüyle ayrı bir heyecan yaratan Survivor 2022 All Star'da bugün arkadaşına sor oyunu oynandı.

Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2022 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında nefes kesen bir mücadele yaşandı.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara damga vuran Survivor 2022 All Star'da ödül oyununda kazanan takım bu akşam açıklandı.

Survior'un 28 Nisan Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde arkadaşlarınıza sorduk oyunu oynandı. Eğlenci anların yaşandığı oyunu kazanan Evrim oldu ve arsa ödülünün sahibi oldu.

SURVİVOR ALL STAR'DA NELER OLUYOR?

Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Survivor'un en eğlenceli oyunlarından biri olan arkadaşlarınıza sorduk oyunu ile izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı.

Survivor'un 28 Nisan Perşembe günü yayınlanacak bölüm fragmanında Adem Kılıççı'nın açıklamaları dikkat çekti. Adem Kılıççı, yaptığı açıklamada daha fazla hırslandığını açıkladı. Öte yandan yeni bölümde eğlenceli bir yarışma da dikkat çekti. Arkadaşlarınıza sorduk isimli yarışmada eğlenceli anlar kameralara yansıdı.

SURVİVOR'DAN EN SON KİM ELENDİ?

Adada kıyasıya rekabete son veda eden isim Gökhan Keser olmuştu.