19 Nisan Survivor'da elenen isim kim oldu, kim gitti? Survivor'da bu hafta kim elendi?

TV8 ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da haftanın elenen ismi açıklandı. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası kaybeden takım arasından Survivor ada konseyinde dörüt eleme adayı seçildi. Dört eleme adayı arasınndan bir isim SMS oylaması ile yarışmaya veda etti. Peki Survivor'a bu hafta kim veda etti, kim elendi? Konu ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

Survivor All Star'da haftan 4. ve son dokunulmazlık oyunu sonrası belirlenen eleme adayları SMS oylamasına çıktı. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022'de dört eleme adayı arasından bir isim hayallerine veda etti. Ada konseyinde elemeye kalan isimler arasından SMS oylamasıyla yarışmaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Peki Survivor'dan kim elendi, yarışmaya kim veda etti?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2022 All Star yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Reytinglerde de başarısını göstererek tüm kategorilerde birinciliği elde eden Survivor'da 4 eleme adayı arasından bir isim elenecek.

Halk oylaması sonrasında en az SMS oyu alan Yağmur Banda yarışmacı Survivor All Star'a veda etti.

Yağmur Banda kimdir, Survivor'dan elendi mi? Survivor Yağmur kim, kaç yaşında, nereli?

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

1- Evrim

2- Ayşe

3- Nisa

3- Nisa

4- Yağmur

SURVİVOR'DA 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

TV8 ekranlarında her bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatan Survivor'da 18 Nisan Pazartesi günü dokunulmazlığı kaybeden takım gönüllüler arasından Yağmur eleme adayı seçildi.

Böylelikle Survivor'da bir ilk gerçekleşti. Aynı takım üst üste dört kez dokunulmazlığı kaybetti ve ardından dört kadın aynı anda eleme adayı olarak potaya gitti.