Survivor'da 4. eleme adayı kim oldu? 31 Mayıs Survivor'da son dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da yeni bir dokunulmazlık oyununun heyecanı yaşandı. Nefes kesen mücadeleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor All Star'da oynanan 4. dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın 4. eleme adayı belirlenmiş oldu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Survivor'da 1 Haziran Çarşamba günü yarışmaya kim veda etti, elemeye kimler kaldı, 4. eleme adayı kim oldu?

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası haftanın eleme adayları belirlendi. Söz konusu her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme adayları arasından bir isim SMS oylaması ile Survivor hayallerine veda edecek. Dördüncü dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya gelen yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Günün sonunda düzenlenen ada konseyinde haftanın eleme adayı ve elenen ismi açıklandı. Peki Survivor'da kim elendi, haftanın eleme adayları kimler oldu?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenecek isim 1 Haziran çarşamba akşamı gerçekleşecek eleme konseyinin ardından belli olması bekleniyor.

SURVİVOR'DA SON DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da karşı karşıya gelen yarışmacılar haftanı dördüncü dokunulmazlığı için mücadele verdi. Günün sonunda kazanan takım belli oldu. Kaybeden takım arasından ise haftanın son eleme adayı belirlendi.

Survivor'da dokunulmazlık oyununun ilk mücadelesi kadınlar turunu 8 - 4 Mavi takım kazandı. Erkekler mücadelesini de 8 - 6 Mavi takımın kazanmasıyla dokunulmazlık oyununun sahibi Mavi takım oldu.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

31 Mayıs 2022 Survivor All Star'da bu hafta yarışmacılardan Anıl, Ayşe ve ardından Sema eleme adayı seçilip bu hafta Yokluk Adası'na yollanmıştı.

Survivor 2022'de dördüncü eleme adayı ise Batuhan seçildi.

1- Anıl

2- Ayşe

3- Sema

4- Batuhan