2023 Survivor'a yedeklerden kimler ana kadroya girdi? Survivor'da 2 Şubat ödül oyununu hangi takım kazandı?

2 Şubat Survivor'da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Perşembe günü ekrana gelen Survivor ödül oyununda sürpriz yeni yarışmacılar yer aldı. Eleme konseyi ile yarışmaya veda eden olduğu gibi yedeklerden ana kadroya yeni yarışmacılar da alınmaya devam ediliyor. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı, ana kadroya alınan yeni yarışmacılar kimler oldu?

Survivor 2023 sezonunda yeni yarışmacılar katılmaya devam ediyor. 2 Şubat tarihinde ekrana gelen Survivor yarışmasında yeni bir ödül oyunu oynandı. Ödül oyununa katılan sürpriz yarışmacılardan dikkat çeken isimler yer aldı. Peki Survivor'da 2 Şubat ödül oyununu hangi takım kazandı, yedeklerden kimler ana kadroya girdi?

2 ŞUBAT SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununu kazanan takım 3-1'lik skola Gönüllüler oldu.

SURVİVOR ÖDÜL NE OLDU?

Survivor'da ödül oyununu kazanan takım kadar ödülde merak konusu oldu. Ödül oyununu kazanan takım erzak yardımı alacak.

ACUN ILICALI'DAN VEDA SİNYALİ

Acun Ilıcalı bir yarışmacının daha programa veda edebileceğini söyledi. Bu sezon Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney'in ardından veda sinyali veren Acun Ilıcalı "'Zorluklarla ilgili taviz verilmeyecek. Yarın çok büyük bir ihtimalle bir yarışmacımız daha Survivor'dan ayrılacak. Her şeyi barındıranın Survivor olmasını istiyoruz. Yarına bırakmamın sebebi de son bir görüşme yapmak istiyor.'' dedi.

SURVİVOR YEDEKLERDEN HANGİ İSİM ANA KADROYA GİRDİ?

Survivor yedeklerden ana kadroya dahil olan isimler belli oldu. Survivor 2023 yarışmasına dahil olan yedek isimler; Batuhan, Yaman, Merve Yıldırım, Kardeniz ve Yiğit oldu.

SURVİVOR SON ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Aziz, Gizem Avcı, Senem ve Tunga eleme potasında yer aldı. Survivor'da eleme adayları 1 Şubat çarşamba günü oynanacak haftanın son dokunulmazlık oyunu sonrası kesinleşti.

SURVİVOR'A EN SON KİM VEDA ETMİŞTİ?

Survivor'a veda eden yarışmacı Gizem Avcı Ayan oldu.