Survivor Sercan kimdir, aslen nereli? Survior Sercan Yıldırım kaç yaşında, kiminle evlendi?

Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele eden Sercan Yıldırım ekran başındaki izleyicilerin sevdiği isimler arasında yer alıyor. Daha önce Survivor 2020'de yarışan ve mücadeleci ruhuyla büyük beğeni toplayan Survivor Sercan 2022'de de birbirinden iddialı isimler arasında yer alıyor. Futbolculuk kariyeri ile tanınan Yıldırım zaman zaman eleştirilere de maruz kalıyor. Peki, Survivor Sercan eşi kim, kaç yaşında, aslen nereli?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da yer alan Sercan Yıldırım bu yıl da mücadele edecek. Survivor 2020'de gösterdiği performans ve yaşadığı olaylar ile sıkça gündeme gelen Sercan Yıldırım ilk hafta sürgün adasına giden ikinci isim oldu. Birçok futbol kulübünde forma giyen yıldırım geçtiğimiz yıl dünya evine girdi. İşte Survivor All Star yarışmacısı Sercan Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

SURVIVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor All Star yarışmacısı Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola başlayan Yıldırım, 2006 yılının Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

31 yaşındaki Sercan Yıldırım nişanlısı Nihan Yönel ile dünyaevine girdi. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı. Yıldırım'ı daha önce birlikte mücadele ettiği Survivor yarışmasından arkadaşları da yalnız bırakmadı. Başta Mert Öcal olmak üzere Parviz Abdullayev, Aşkım Burce ve Semih Öztürk nikahta hazır bulundu.