Survivor Sema Aydemir kimdir, sağlık durumu nasıl? Sema Aydemir kaç yaşında, nereli, son durumu nedir?

Sema Aydemir, Survivor All Star yarışma programında yaşanan talihsiz bir kaza sonrası gündeme geldi. 14 Mart tarihinde ekrana gelen Survivor'da dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Sema Aydemir'in sağlık durumu merak konusu oldu. Peki Sema Aydemir kimdir, kaç yaşında, nereli, sağlık durumu nasıl?

Sema Aydemir'in Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu esnasında parkurda kafasını vurarak baygınlık geçirmesi üzerine sağlık durumu merak konusu oldu. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da Sema Aydemir'in sakatlandığı anlar magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Aydemir'in sağlık durumu nasıl, kimdir, kaç yaşında nereli?

SEMA'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunumazlık için parkura çıkan Ünlüler takımından Sema yarış sırasında sert bir şekilde düştü.

Takım arkadaşının nefes almakta zorluk çektiğini fark eden ve yardıma giden Bora, çamur zeminin de etkisi ile Sema'nın üzerine düştü.

Murat Ceylan sağlık ekibini oyun alanına çağırdı. Sema'nın Gönüllüler takımında yarışan ikizi Seda da kardeşine yardım etmek için parkura koştu.

Fragmanın sonunda Nagihan'ın gözyaşları içinde 'Çok kötüyüm, konuşmak istemiyorum' demesi, takım arkadaşına bir şey mi oldu? sorusunu akıllara getirdi.

Sema'nın sağlık durumu, yarışmaya devam edip edemeyeceği bu akşam belli olacak.

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da doğdu. 4 kız kardeş olduklarını ifade 36 yaşındaki Sema Aydemir'in bir ablası bir kardeşi ve ikizi var. İkizi Seda Ocak ise Survivor Türkiye Yunanistan'da finale çıkan yarışmacılardan biridir. Sema Aydemir, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu bulunan Sema Aydemir daha sonra evlenmemiştir.