Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, sağlık durum nasıl? Survivor Nisa kaç yaşında, nereli?

Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star'ın ekrana gelen son bölümünde bir sakatlık geçirdi. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da oynana dokunulmazlık oyununda fıçıların içine giren Nisa acı içinde bağırdı. Peki Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, sağlık durum nasıl?

Survivor Nisa, bugün oynanan dokunulmazlık oyununda karşılaştığı Sema ile mücadele ederken büyük bir talihsizlik yaşandı. TV8'de yayına giren Survivor All Star'daki son bölümünde yaşanan olayla birlikte Nisa Bölükbaşı'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İşte Nisa Bölükbaşı'nın kimdiri, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI SAĞLIK DURUM NASIL?

Survivor All Star'da ikinci dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımından Sema ile gönüllüler takımından Nisa parkurda karşılaştı. Oyun sırasında Nisa fıçıların içine girdiği anda acı içinde bağırdı. Herkesin yanına koştuğu Nisa oyun alanını sedyeyle terk etti.

SURVİVOR NİSA DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Dizinden sakatlanan Nisa Bölükbaşına ilk müdahaleyi oyun yerinde yapan Doktor Serhad Ömercikoğlu, "Patellası çıkmış olabilir bakmam lazım" dedi. Sedye ile oyun alanından çıkarılan Nisa'nın ciddi bir durumu olmadığını söyleyen Ömercikoğlu, tekrar muayene edeceğini belirtti.

Öte yandan yarışmacı aldığı darbe nedeniyle acılar içinde kıvranırken, eski sevgilisi Barış da gözyaşlarını tutamadı.

Sakatlık yaşayan Nisa'nın ilerleyen dakikalarda yarışmada görülmemesi ekranlarını geç açan izleyenlerin aklına diskalifiye ihtimalini getirdi. Ancak Nisa'nın sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti hakkında Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.