Survivor Merve Aydın kimdir, annesi kim? Merve Aydın kaç yaşında, aslen nereli, Survivor'dan elendi mi?

Merve Aydın'ın Survivor dokunulmazlık oyununda yaşadığı talihsiz olay geceye damga vuracak. 5 Mayıs Perşembe günü için yayına giren Survivor All Star 96. yeni bölüm tanıtım fragmanında yarışmacı Merve Aydın, parkur oyununda bir kaza yaşadı. Peki Survivor Merve Aydın kimdir, sağlık durumu nasıl, annesi kim, kaç yaşında, nereli?


Merve Aydın, Survivor All Star'ın ekrana gelen son bölümünde yaşadığı talihsiz olay yayına giren fragman ile birlikte gündeme bomba gibi düştü. Geçirdiği kaza sonrası ada konseyinde Acun Ilıcalı, Merve Aydın ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Yarışmayı izleyenler tarafından araştırılan "Survivor Merve Aydın kimdir, sağlık durumu nasıl, annesi kim, kaç yaşında, nereli?" soruların yanıtlarını bu haberimizde derledik.

SURVİVVOR'DA MERVE'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununun heyecanı yaşanırken oyun sırasında kahreden anlar yaşandı.

Oyun sırasında parkurda bir talihsizlik yaşayan Merve, acı dolu anları yarışmacıları ve izleyicileri hüzne boğdu.

Kaza sonrası Merve'nin sağlık durumu ile ilgili gözler Survivor All Star'da ada konseyine çevrildi.

5 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın "kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konseyde beraberiz" açıklaması üzerine kafalarda soru işareti bıraktı.

MERVE SURVİVOR'DAN ELENDİ Mİ?

Nefes kesen mücadele sırasında Nisa ile eşleşen Merve Aydın, parkurda yaptığı ters bir hareket sonrasında bir anda yere yığıldı ve 'Aşilim koptu' diye çığlıklar atmaya başladı. İki takımdan da yarışmacılar Aydın'ın yanına koştu. Doktorların müdahalesi sırasında ise Merve'nin yanı sıra diğer yarışmacılar da gözyaşları içinde kaldı

DOKTOR AÇIKLADI: AŞİLİNDE BİR KOPMA VAR EVET

Survivor Merve acı içinde, 'Anne sana söz verdim!' şeklinde sözler sarf etti.

Doktor Serhad Ömercikoğlu, Merve'ye, 'Aşilinde bir kopma var evet.' dedi ve yarışmacı tedavi için hastaneye kaldırıldı.

"MERVE İÇİN SURVIVOR MACERASI SONA ERDİ"

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan sağlığımızıdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.

Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi. Bunu tahmin ettiğinizi biliyorum ama bir mucize var mı diye soruyorsanız böyle bir şey olmadı. Devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor.

"O DURUMDA BİLE 'OYUNU KAZANIN' DEDİ"

Batuhan çok derinden bir acı hissettiğini belirterek "O durumda bil bana oyunu kazanın dedi. Ne oyunu! Gerçekten ağlamamak elde değil." dedi.

MERVE AYDIN KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Merve Aydın Filiz, 17 Mart 1990 Bakırköy İstanbul'da doğmuştur. Merve Aydın'ın mesleği sporculuktur. 800 metre açıkhava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışa devam etmesiyle büyük ses getirmiştir.

2013 yılında Kanal D'de yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştır. 2014 yılında Survivor'da ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

22 Şubat 2015'te TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye'deki eski katılımcıların mücadele ettiği Survivor All Star'da yarışıp finale kalmayı başarmıştır. 3 Temmuz'da yapılan finalde ise halk oylaması sonucu 2. olmuştur.

MERVE AYDIN ANNESİ KİM, NE ZAMAN VE NEDEN ÖLDÜ?

Survivor 2022 ünlüler takımı yarışmacılarından biri olan Merve Aydın 1990 doğumlu. Aydın'ın annesi, 2021 yılında kanserden dolayı hayatını kaybetti.