Survivor Mert Öcal'ın aşk karnesi ünlü isimlerle dolu! 'Sultan'ın kızıyla evliliğin kıyısından dönmüş

Survivor All-Star'da yarışan ve performansından çok aşk hayatıyla gündeme gelen Mert Öcal'ın geçmiş ilişkileri de araştırılmaya başlandı. Survivor ünlüler takımında yer alan Mert Öcal'ın, Türkan Şoray'ın kızıyla evliliğin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

Survivor All-Star bu sene yarışlardan çok Mert Öcal-Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken ilişkileriyle gündem oluyor. İki ayrı çifti barındıran adada, tarafların karşı karşıya gelip birbirlerinin özel hayatlarına müdahil oluşları yarışmada heyecanı arttırıyor. Mert Öcal ise performansından ziyade aşk hayatıyla sık sık gündeme geliyor.

Sude Burcu'ya, 'senin için adayı bırakırım' diyen Mert Öcal'ın geçmiş ilişkileri program fanları tarafından araştırılıyor.

Yemin Reyhan'ı Özge Yağız ve Gökberk Demirci evleniyor! İşte nikah tarihi

SURVİVOR MERT ÖCAL, TÜRKAN ŞORAY'IN KIZIYLA EVLİLİĞİN EŞİNDEN DÖNMÜŞ

Mert Öcal'ın magazin gündeminde yer alan ve en dikkat çeken ilişkisi, Türkan Şoray ile Cihan Ünal'ın kızları Yağmur Ünal ile olan ilişkisi oldu.

Şimdilerde Aşk Mantık İntikam dizisine yapımcılık yapan Yağmur Ünal ile Mert Öcal, evliliğe kadar yaklaşmış ancak ihanet iddiaları ilişkiyi bitirmişti. Ünal'ın Öcal'ı yurt dışında bulunduğu zamanlarda aldattığı iddia edilmişti.

GAMZE ÖZÇELİK VE YABANCI BİR GÜZEL İLE DE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Öte yanda Öcal, bir dönem Gamze Özçelik ile de sevgili olmuştu. Öyle ki Özçelik'in Arka Sokaklar'dan ayrılmasına da, Öcal'ın Özçelik'in eski eşi Murat Pektaş ile aynı sette çalışmasını istememesi neden olmuştu.

Alişan ve Buse Varol hakkında olay yaratan 'evleri ayırdı' iddiası! Buse Varol'dan açıklama geldi

Mert Öcal bir dönem kimliği belirsiz genç bir hanımla da samimi bir şekilde görüntülenmişti.

Alişan'ın kızı Eliz'in 3 Filipinli bakıcısına ödediği ücret 'yok artık' dedirtti

Mihriban Hurmacı'dan Özer Hurmacı hakkında şoke eden iddia! O geceyi saniye saniye anlattı