10 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor kim elendi? İşte elenen ve kazanan isim...

Survivor'da kıran kırana mücadele devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında rekabet katlanarak sürüyor. TV 8'de yayınlanan yarışma programında bir isim elendi. Survivor kim elendi? 10 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte elenen ve kazanan isim...

Suvivor'da dün akşam elenen isim merak konusu oldu. Dün akşam 101. bölümü ile TV 8'de yayınlanan yapımda ünlülüler ve gönüllüler arasında büyük mücadele yaşandı. Büyük ödül için yarışma yarışmacılar arasında bir takım dokunulmazlığı aldı. Survivor kim elendi? 10 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da geçen haftalarda yaşanan konseyler sonucu ilk eleme adayı Evrim Keklik, ikinci eleme adayı Nisa Bölükbaşı, üçüncü eleme adayı ise Berkan Karabulut oldu.

10 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2022 All Star yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor ödül oyunu kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Kadınlar mücadelesini 8 - 6 Kırmızı takım kazanmasıyla ödül oyununda Kırmızı Takım genel skorda 1 - 0 öne geçti.

En iyiler yarışında ise 2 - 1'lik skor ile ödül oyununun sahibi Kırmızı takım oldu. Erkek mücadelesini ise 8 - 4 Mavi takımında kazanmasıyla genel skor 1 - 1 oldu.