Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında? Survivor All Star Evrim Keklik nereli, mesleği nedir?

Survivor'ın yarışmacılarından Evrim bu haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya ismi yazıldı. Mücadele azmi ve kararlığı ile büyük hayran kitlesine olaşan Evrim Keklik önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan SMS oylaması ile Survivor'daki akıbeti belli olacak. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor yarışmacısı Evrim Keklik kimdiri, yaşı ve hayatı merak konusu oldu.

Evrim Keklik, Survivor All Star'da bu haftada eleme potasında yer alıyor. 4 Haziran Cumartesi günü düzenlenen Survivor ikinci dokunulmazlık oyununda kaybeden takım arasında yer alan Evrim Keklik haftanın ikinci eleme adayı olarak seçildi. Peki Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir?

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Evrim Keklik 14 Mart 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliği ile bilinen Evrim Keklik, voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başladı. Sonrasında sırasıylşa Galatasaray'a transfer oldu.

11 yıl süren voleybol macerası omzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle sona eren Evrim Keklik 2020 yılında Survivor'a katılmış ve yarışmada 8. olmuştur. Bu sezon Survivor All Star kadrosunda yer alan Evrim Keklik 12 kez girdiği potada rakiplerini birer birer elemeyi başarmıştır.