Survivor'dan elenen Elif Gören kaç yaşında, rahatsızlığı nedir? Survivor Elif kimdir, neden diskalifiye oldu?

Elif Gören yarışmadan diskalifiye olması Survivor adasında şok etkisi yarattı. Oyun parkurlarındaki mücadelesiyle hafızalarda iz bırakan Survivor 2022 All Star yarışmacısı Elif Gören için 25 Mart Cuma günü ada konseyinde yapılan açıklama ile elendiği açıklandı. Söz konusu haberi veren Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama üzerine ''Elif Gören kimdir, kaç yaşında, Survivor'dan neden elendi?'' soruları ile kafalarda soru işareti bıraktı.

Elif Gören'in Survivor All Star'da diskalifiye olması gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın Elif Gören'nin yarışmaya veda etmek zorunda kaldığını duyurmasının ardından Survivor ada konseyin derin bir hüzün ve sessizliğe büründü. Yarışmaya katıldığı ilk günden beri başarısı ile dikkat çeken Elif Gören'nin hayatı ve kariyerine ilişkin merak edilenleri bu haberimizde derledik.

ELİF GÖREN, SURVİVOR'A NEDEN VEDA ETTİ?

Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamada Elif Gören'nin yarışmadan diskalifiye olduğunu açıkladı.

Survivor All Star 2022'de Ünlüler takımında yer alan Elif Yıldırım Gören, 23 Mart Dokunulmazlık oyununda rahatsızlığından dolayı yer almamıştı ve 25 Mart'ta oynanan dokunulmazlık oyununa da katılamadı.

Yarışma esnasında baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan Elif Gören, Survivor 2022'ye kendi isteğiyle veda etti ve konuya dair açıklamayı Acun Ilıcalı yaptı.

Yapılan açıklamada "Son bir hafta mide rahatsızlığı, bir yerden sonra mental olarak da Survivor'da kopmalar yaşıyoruz. Bugün itibariyle Elif Survivor'a devam edemeyecek" ifadeleri kullanıldı.

SURVIVOR ELİF GÖREN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NEDİR?

14 Şubat 1990 yılında İznik, Bursa'da dünyaya gelen Elif Gören Türk kadın atlettir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda 4x400 m Milli takımında yer alan Gören, 2012 Olimpiyatlarına katılan en genç Türk sporcu olmuştur. 2022 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.

400 metre engelli yarışında uzmanlaşan Elif Yıldırım Gören, 55 kilo ağırlığında ve 1.70 metre boyundadır. ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusu olan Gören, antrenörleri Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılmaktadır.