Survivor 2022 All Star yeni bölüm TV8'de ne zaman yayınlanacak? Survivor dün neden yayınlanmadı?

Survivor 2022 All Star yarışma programı dün yapılan eleme gecesiyle elenen isim Gizem Kerimoğlu oldu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Survivor 2022 All Star bugün TV8 ekranlarında yayında olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Survivor 2022 All Star yeni bölüm TV8'de ne zaman yayınlanacak?

Survivor 2022 All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2022 All Star'ın yeni bölümü merak konusu oldu. TV8 ekranlarında yer almaması ile birlikte "Survivor bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" sorularına yanıt arandı..

SURVİVOR BU AKŞAM VAR MI?

Survivor bu akşam yayınlanmayacak. Bu akşam TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yarı finali yayınlanacak, yarın ise O Ses Türkiye finali yayınlanacak.

SURVİVOR HANGİ GÜNLER VAR?

Survivor yarışma programı Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri TV8 ekranlarında yayınlanmaktadır.

SURVİVOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Survivor All Star 2022 yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'da TV8'de. Survivor yarışma programı Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri TV8 ekranlarında yayınlanmaktadır.

SURVİVOR HAFTADA KAÇ GÜN VAR?

Survivor'ı neredeyse her akşam TV8 ekranlarında yayınlanması üzerine izleyiciler Survivor haftada kaç gün var sorusuna yanıt aradı. Survivor güncel yayın akışı dahilinde haftada 5 gün yayınlanmaktadır. Yayınlandığı günler; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleridir.

SURVİVOR NEDEN YOK?

Bu akşam TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yarı finali yayınlanacak, yarın ise O Ses Türkiye finali yayınlanacak. Buraya tıklayarak TV8 yayın akışından Survivor bugün var mı sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI

13:30 Survivor Panorama

16:00 Zuhal Topal'la Yemekteyiz

20:00 O Ses Türkiye

00:15 Zuhal Topal'la Yemekteyiz